© 2018 Holden Harper Chartered Architects and Engineers. All rights reserved.

  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
Soames House  - formal - Ext
Soames House - June Pool Loggia
Soames House  - Gate
Soames House - Gdn - R Ext No Pots
Soames House  - Pool House
Soames House  - Gate-Rear
Soames House - June Pool
Soames House - Studio Kitch
Soames House - Entrance
Soames House - Studio Bed
Soames House - June Pool Gdn
Soames House - Studio Gallery
Soames House - June View - Lawn
Soames House - Close Front
Soames House - Studio
Soames House  - formal - Ext
Soames House - June Pool Loggia
Soames House  - Gate
Soames House - Gdn - R Ext No Pots
Soames House  - Pool House
Soames House  - Gate-Rear
Soames House - June Pool
Soames House - Studio Kitch
Soames House - Entrance
Soames House - Studio Bed
Soames House - June Pool Gdn
Soames House - Studio Gallery
Soames House - June View - Lawn
Soames House - Close Front
Soames House - Studio

SOAMES HOUSE

LONDON

The existing detached annex to Soames House was completely extended and remodelled to maximise the internal space to create a light, open modern family home spilling out onto the loggia with panoramic views of the swimming pool and landscaped garden. Externally, traditional materials were used to create a contemporary form, whilst respecting the architectural character of the building and surrounding landscape.